Gastenboek

6 januari, 2019

Beste Albert, we willen je graag bedanken voor het heerlijke verblijf in het appartement Tokyo van Granada Residence. Nadat je ons in Nerja opgepikt had en de bagage én fietsen in de fietswerkplaats stonden, begeleidde je ons naar de accommodatie waar we een week zouden logeren in Cómpeta. EEn prachtige keuken, een ruime badkamer, een heerlijk ruim bed, en een gerieflijk zitje bij de pelletkachel. Alles zeer stijlvol ingericht. Je vertelde onderweg in de auto al over verschillende fiets en wandelroutes in de omgeving van Cómpeta én natuurlijk over de gezellige eetgelegenheden in het dorp.Zuid Spanje aan de kust met prachtig weer viel ons ten deel. We hebben het heerlijk gehad deze week en waren vooral getroffen door jou gastvrijheid en de verhalen over je pioniertijd! Nu weer terug in Nederland met gesterkte benen én een heerlijke ervaring rijker, Hartelijk dank, Nelleke & Stef.

Nelleke & Stef
23 december, 2017

Na een drukke periode in Frieland stappen we heel vroeg in de ochtend op het vliegtuig naar Malaga, het onbekende tegemoet! Na de landing stapten we op de bus van het vliegveld naar het busterminal in het centrum van Malaga waar we prima aansloten op de streekbus naar Cómpeta, onze eindbestemming. We gaan vanuit dit "witte dorp" wandelen in het aangrenzende Tejeda & Almijara Natuurpark, een voor ons onbekend gebied. Albert stond ons al bij de bushalte op te wachten en begeleiden ons naar Mesón La Hospedería, 'ons huis' voor de komende twee weken. Inmiddels zijn we alweer een week terug in het wisselvallige weer van Nederland en kijken we met heel veel plezier terug op ons verblijf in de gezellige accommodatie Finca #11. Albert, we willen je heel hartelijk bedanken voor het leuke dorp dat we hebben leren kennen. We hebben volop genoten van de afwissellende wandelingen door mooie natuur en de bergen van het Natuurpark, langs de 'witte dorpjes' in de omgeving maar ook van de weldadige rust. Ideaal was de mogelijkheid van transfers die je ons bood naar de diverse wandelroutes in de omgeving van Cómpeta. We genoten ook van de gezelliheid van het dorp, het is een bijzonder levendig dorp met vriendelijk mensen, winkeltjes op loopafstand en heerlijke restaurantjes om voordelig te eten of na een wandeling een wijntje opo een terrasje in de zon te pakken!  We hebben genoten en komen zeeeeker terug naar het milde klimaat van deze streek.  

Franke & Siepie
5 mei, 2016

Beste Albert en Jolanda, Hoe onze wandelvakantie met de reservering begon, zo is het de hele week gebleven; Verrassend en Bijzonder! Dat je een wandelvakantie gaat boeken bij Andalusië  Sportief en dat blijkt dan te zijn bij een naamgenoot (Dikhooff) en ook nog, nét als Ron en ik geboren en opgegroeid in Gouda, dát is wel heel bijzonder!! Op zoek naar verre familiebanden hebben we heel wat herinneringen aan onze geboortestad Gouda opgehaald. Verrassend en bijzonder vonden wij ook het dorp Cómpeta met z'n terrasjes en restaurantjes, onze accommodatie 'Estudio' de kalme en gezellige sfeer en zeker ook de prachtige wandelingen door het Natuurpark, met als 'hoogte punt' de indrukwekkende beklimming van de berg Cerro Lucero (1.797m). Dit alles mogelijk gemaakt door door Albert's kennis van de omgeving, de 4x4 transfers naar wandelroutes diep in het Natuurpark en waardevolle wandel tips. Dit smaakt zeker naar meer! Wij wensen jullie dat de toekomst jullie gaat brengen wat jullie wensen, mochten jullie in de buurt van Gouda/Capelle a.d. IJssel zijn.......... wees welkom!

Ron & Peggy - Estudio
4 mei, 2016

Albert & Jolanda, jullie hebben ons hart gestolen omdat wij hier 13 heerlijke, zonnige wandel dagen in Cómpeta hebben gehad. We hebben, dank zij jullie tips én 4x4 transfers, prachtige wandelingen door het indrukwekkende Natuurpark gemaakt. Wat ons deze wandelvakantie vooral is opgevallen is de warme benadering en gastvrijheid die wij van jullie hebben mogen ontvangen! Wellicht "hasta la vista en Cómpeta"

Peter & Els de Goede - Finca #11
30 april, 2016

Dag Albert, we vertrekken weer naar een fris Nederland! Bedankt voor alles; twee jaar geleden waren we hier voor 't eerst en waren allemaal verliefd op het sfeervolle dorp en het heerlijke huis met prachtig dakterras; we zijn hier nu voor de tweede keer en dat is niet voor niets! Het heerlijke paardrijden, sporten, fietsen en genieten van jullie heerlijk comfortabel huis en natuurlijk het weldadige voorjaarsweer! Dat smaakt naar nóg meer, we komen zéker weer terug (Marjolein al met haar paardrij-vriendinnen in september) Oók Mira vond het hier heerlijk, de terrasjes in de zon en het lekkere eten in gezellige restaurantjes van het dorp. Bedankt  Albert, voor je goed en zorgen, tips en hulpvaardigheid in combinatie met de prachtige natuur in deze omgeving, een unieke combinatie die we nog niet eerder tijdens onze vakantie tegenkwamen! Tot snel, Marjolein, Nick & Mira

Marjolein, Nick & Mira - Casa Granada
23 april, 2016

Beste Albert & Jolanda, We hebben wéér een fantastische wandelvakantie met jullie gehad, we waren hier nu voor de 5e keer en zijn nóg steeds niet uitgekeken in het uitgestrekte Natuurpark! Wat een prachtig, rustig wandelgebied is dit toch en dan natuurlijk......... het heerlijke wandelweer met iedere dag een heerlijk zonnetje. Super, tot de volgende keer maar weer, we komen zéker nog een keer terug! Bedankt voor jullie goede zorgen en het heerlijke huis met prachtig dakterras met zicht op zee, Johan & Elly.

Johan & Elly Ouwerkerk - Casa Granada
10 april, 2016

Beste Albert, het was maar kort dat we in Cómpoeta konden verblijven.............. maar zowel de omgeving, het heerlijke klimaat, de vriendelijke mensen in het dorp, maar zéker ook jij hebben grote indruk op ons gemaakt tijdens onze mtb-avonturen door het Natuurpark! Het hoogtepunt (1.650m) was onze aankomst op de hoogste berg uit de omgeving, met prachtig uitzicht op de Sierra Nevada in de verte! TOP!

Bedankt Albert voor de goede zorgen en puike organisatie, het ga je verder goed in dit prachtige mtb-gebied, William & Rinus  

William & Rinus - La Hospedería
8 april, 2016

Wij werden erg blij van Cómpeta......... Beste Albert en Jolanda, ogen en oren kwamen we te kort! Wat een fantastische plek is Casa Granada midden in dit gezellige, witte, Andalusische dorp. Wat fijn dat we zo heerlijk spontaan en relaxed op de terrasjes konden genieten van Cómpeta en het heerlijke voorjaars zonnetje. Je hebt ons in ons eerste contact echt niks te veel gezegd over het dorp en de prachtige omgeving, het aangrenzende Natuurpark was inderdaad indrukwekkend! De natuur, de bergen zijn zó mooi, we waren er echt een beetje stil van tijdens onze wandelingen. Fantastisch ook dat we samen met jouw grote delen van het uitgestrekte Natuurpark beter konden leren kennen! Dit smaakt zeker naar meer.............. Ontzettend bedankt, en lieve groeten van Daphne en John uit Arnhem.

 

Dapne & Hugo - Casa Granada
6 april, 2016

Via jullie 'Andalusië Sportieve' concept vonden we eindelijk een authentiek plekje in Spanje, met voor elk wat wils!

  • Sportief én 'op maat' wandelen in de bergen van het aangrenzende Natuurpark met panoramische verrassingen om elk hoekje,
  • Mogelijkheden om ook kunst en cultuur met onze sportieve activiteiten te kunnen combineren,
  • De sfeer van de Middellandse Zee en de 'plage' op te snuiven,
  • én niet te vergeten; de gezelige terrasjes in de zon, lekkere restaurantjes met authentieke, Andalusische sfeer in dit mooie dorp!

En dit alles vanuit een uniek, luxe en sfeervol Casa Granada waar we genoten van het heerlijke dakterras met bbq en alle voorzieningen die er voor zorgden dat wij ons hier "thuis" voelden! Dank, Albert, voor de professionele en warme ontvangst en begeleiding én natuur lijk de super eet en wandeltips! Dit smaakt zeker en vast naar meer! Groet en tot een volgend keer, we komen zeker terug om het natuurpark verder te ontdekken, Hedwig & Hugo Casa Granada

 

 

 

 

 

 

 

Hedwig & Hugo Franken-Donné
20 maart, 2016

Beste Jolanda & Albert. Het was een heerlijke week in dit mooie, witte dorp! We konden alle sporten doen die we zo leuk vinden; racefetsen, zwemmen, hardlopen én wandelen in het prachtige Natuurpark n't buiten het dorp. Cómpeta, en dan met name Mesón La Hospedería (mét heerlijk dakterras), is een fijne plek om naar terug te keren. Lekker in  de zon zitten met de beentjes omhoog, en 's avonds lekker (én voordelig) uit eten gaan! Dank jullie voor alle tips, het Marokkaanse eet-tentje en Restaurant El Pilón, net om de hoek, vielen goed "in de smaak". We komen heel graag nog eens terug om weer zo'n mooie en sportieve vakantie bij jullie te beleven!  

Femke & Wouter Appt. Casa

Pagina's